MASHT

Lajme

Kryeministri Thaçi dhe ministri Buja në 1 vjetorin e themelimit të Universitetit në Gjakovë

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja kanë marrë pjesë në në...

7 Mars, 2014

Read More

Lajme

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit uron të gjithë mësimdhënësit e Republikës së Kosovës.

Në urimin e ministrit Buja drejtuar mësimdhënësve thuhet: 7 Marsi – Dita e Mësuesit është një nga ngjarjet më të rëndësishme...

6 Mars, 2014

Read More

Lajme

Ministri Buja ndau çmimin vjetor “Shaban Jashari”

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, në ceremoninë solemne me rastin e 7 Marsit- Ditës së Mësuesit, ka...

6 Mars, 2014

Read More

Lajme

Ministri Buja në 1 vjetorin e themelimit të Universitetit të Mitrovicës dhe atij të Gjilanit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja ka marrë pjesë në ceremoninë e festimit të 1 vjetorit të themelimit...

6 Mars, 2014

Read More

Lajme

Ministri Buja: Bashkarisht të adresojmë sfidat e kërkimit shkencor dhe inovacionit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, ka mbajtur sot një fjalim në konferencën për kërkim shkencor dhe...

4 Mars, 2014

Read More

Lajme

MAShT organizoi konferencën për Rishikimin e Përbashkët Vjetor

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), ka organizuar konferencën dyditore “Rishikimi i Përbashkët Vjetor (RPV)...

4 Mars, 2014

Read More

Lajme

Ministri Buja merr pjesë në konferencën “Horizon 2020” në Mal të Zi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, me ftesë të ministres së Shkencës së Malit të Zi, Sanja Vlahoviq, ka...

3 Mars, 2014

Read More

Lajme

MAShT dhe MASh vazhdojnë procesin e unifikimit të kurrikulës së arsimit parauniversitar

Ministria e Arsimi, Shkencës, Teknologjisë (MAShT), Ministria e Arsimit e Shqipërisë (MASh) dhe Instituti për Zhvillim të Arsimit në...

27 Shkurt, 2014

Read More

Lajme

Ministri Buja takoi dekanët e fakulteteve të Universitetit “Hasan Prishtina”

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, është takuar sot me dekanët e njësive akademike të Universitetit...

19 Shkurt, 2014

Read More

Lajme

Licencohen edhe mbi 2900 mësimdhënës të rajonit të Pejës

Zëvendësministri i Arsimit, z. Nehat Mustafa, njëherit edhe kryetar i Këshillit Shtetëror për Licencimin e Mësimdhënësve, ka...

13 Shkurt, 2014

Read More