MASHT

Lajme

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI MORI PJESË NË KONGRESIN BOTËROR PËR PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka marrë pjesë në punimet e Kongresit Botëror për...

8 Dhjetor, 2022

Read More

LajmeUncategorized

Në kuadër të aktiviteteve kundër dhunës në familje, ministret Nagavci dhe Haxhiu biseduan me nxënës të Komunës së Gjakovës

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe ajo e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në kuadër të...

8 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MASHTI PREZANTOI DRAFTIN E PLANIT PËR DIGJITALIZIM TË SHKOLLAVE DHE ATË PËR SHKOLLAT DHE PARALELET E NDARA ME PAK NXËNËS

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka bërë prezantimin dhe diskutimin e draftit të planit për furnizimin e...

6 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MASHTI DHE AMBASADA E FRANCËS ME MARRËVESHJE PËR BASHKËFINANCIM TË BURSAVE NË NIVELIN MASTER

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe Ambasadori i Francës në Kosovë, Oliver Guerot, kanë...

6 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

FONDI I SFIDAVE PËR KOSOVËN KA HAPUR THIRRJEN E DYTË PËR SHPREHJE TË INTERESIT

Me Thirrjen e dytë për shprehje të interesit, Fondi i Sfidave për Kosovën (KCF) fton që të aplikojnë konsorciumet e interesuara të...

5 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

NESËR ORA E PARË E MËSIMIT I KUSHTOHET AFTËSISË SË KUFIZUAR

Për nderë të shënimit të 3 Dhjetorit-Ditës Ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, ministrja e Arsimit, Shkencës,...

1 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MINISTRET NAGAVCI DHE HAXHIU BISEDUAN ME NXËNËSIT PËR VETËDIJËSIMIN NDAJ DHUNËS NË FAMILJE

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe ajo e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, të shoqëruara...

1 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

PROMOVOHET UDHËZUESI “PLANIFIKIMI I USHQYERJES NË INSTITUCIONET PARASHKOLLORE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS”

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka promovuar sot Udhëzuesin “Planifikimi i ushqyerjes në...

30 Nëntor, 2022

Read More

Lajme

PREZANTOHET UDHËRRËFYESI I FINANCIMIT TË BAZUAR NË PERFORMANCË TË INSTITUCIONEVE PUBLIKE TË ARSIMIT TË LARTË

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka prezantuar Udhërrëfyesin e financimit të bazuar në...

29 Nëntor, 2022

Read More

Lajme

MINISTRET NAGAVCI DHE HAXHIU FILLUAN AKTIVITETET E FUSHATËS “16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS NDAJ GRUAS” ME VIZITË NË NJË SHKOLLË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu kanë filluar...

25 Nëntor, 2022

Read More