MASHT

Lajme

Lajme

MASHTI DHE SAVE THE CHILDREN LANSUAN PROJEKTIN I CILI SYNON FUQIZIMIN E KOMUNITETEVE TË CËNUESHME NË KOSOVËS

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ambasadori i Austrisë, George Schnetzer, drejtori i Save...

30 Janar, 2024

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI TAKOI STUDENTET SHKURTE GASHI DHE BLERTA ABAZI, PËRFITUESE TË BURSAVE MASTER NË FRANCË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka pritur në takim dy nga përfitueset e bursave Master...

30 Janar, 2024

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI TAKOI ANËTARËT E USKEB, BISEDUAN PËR ZBATUESHMËRINË E PROGRAMIT FULBRIGHT

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci me bashkëpunëtorë dhe zyrtarë të MAShTI, kanë pritur...

30 Janar, 2024

Read More

Lajme

LANSOHET PROJEKTI “QENDRAT E PARTNERITETIT ARSIMOR PËR BASHKËPUNIM NDËRETNIK”

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka marrë pjesë në ceremoninë e lansimit të projektit...

30 Janar, 2024

Read More

Lajme

MASHTI ORGANIZON AKADEMI PËRKUJTIMORE PËR PROFESORIN DHE ZYRTARIN, FEHMI KRASNIQI

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka organizuar akademi përkujtimore për jetën dhe veprën e profesorit dhe...

29 Janar, 2024

Read More

Lajme

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me dhimbje të thellë e morëm lajmin për shkuarjen në amshim të kolegut e bashkëpunëtorit tonë, Fehmi Krasniqi. Kontributi i tij...

27 Janar, 2024

Read More

Lajme

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me pikëllim të thellë morëm lajmin se ka ndërruar jetë akademik, Feriz Krasniqi i cili dha kontribut të madh në lëmin e kërkimeve...

27 Janar, 2024

Read More

Lajme

LANSOHET PROGRAMI “SPORTI NË SHKOLLA” I CILI KA PËR QËLLIM NDËRLIDHJEN E SPORTIT ME ARSIMIN DHE SHËNDETIN

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci,...

26 Janar, 2024

Read More

Lajme

U MBAJT TAKIM INFORMUES PËR ECURINË E PROGRAMIT “ARTI NË SHKOLLA”

Zëvendësministri Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Taulant Kelmendi dhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit,...

26 Janar, 2024

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI PRITI NË TAKIM AMBASADORIN E SUEDISË NË KOSOVË, JONAS WESTERLUND, DHE PËRFAQËSUESIT E KOMPANISË NDËRKOMBËTARE TETRA PAK.

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci bashkë me anëtarë të tjerë të Kabinetit kanë pritur...

26 Janar, 2024

Read More