MASHT

MAShTI publikoi rezultatet e Testit të Arritshmërisë – arritshmëria mesatare 50.75 përqind
MAShTI publikoi rezultatet e Testit të Arritshmërisë – arritshmëria mesatare 50.75 përqind
Marrëveshje Bashkëpunimi për lehtësim të procedurave për regjistrim të studentëve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë
Marrëveshje Bashkëpunimi për lehtësim të procedurave për regjistrim të studentëve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë
Ministrja Nagavci ndanë çmimet për fitueset e Garës Kangaroo
Ministrja Nagavci ndanë çmimet për fitueset e Garës Kangaroo
e-mesimi

E-MËSIMI

Nxënësit

 • Edukimi në karrierë
 • Materiale për nxënës

Studentët

 • Lista e përfituesve të bursave
 • Apliko për bursë
 • Udhëzimet Administrative

Mësimdhënësit

 • Materiale sipas fushave të Kurrikulës
 • Udhëheqja e shkollës
 • Materiale për mësimdhënës

Prindërit

 • Udhëzues
 • Këshilli i Prindërve
 • Materiale për prindër

Resurset Arsimore

 • SMIA
 • SMIAL
 • Platforma Moodle
 • Learn Together
Play Video
masht
Foto Galeria

Aktiviteti i fundit i fëmijëve

Është mbajtur aktiviteti i fëmijëve në sheshin nëna terezë