MASHT

Ministrja Nagavci po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Shkencë dhe Teknologji, në Kyoto të Japonisë
Ministrja Nagavci po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Shkencë dhe Teknologji, në Kyoto të Japonisë
QEVERIA MIRATON EMËRIMIN E 3 ANËTARËVE TË RINJ TË KSHC-SË 
QEVERIA MIRATON EMËRIMIN E 3 ANËTARËVE TË RINJ TË KSHC-SË 
FILLOI PUNIMET KONFERENCA NDËRKOMBËTARE “NDIKIMI I MEKANIZMAVE TË SIGURIMIT TË CILËSISË NË KRIJIMIN E NJË KULTURE CILËSORE NË ARSIMIN E LARTË”
FILLOI PUNIMET KONFERENCA NDËRKOMBËTARE “NDIKIMI I MEKANIZMAVE TË SIGURIMIT TË CILËSISË NË KRIJIMIN E NJË KULTURE CILËSORE NË ARSIMIN E LARTË”
e-mesimi

E-MËSIMI

Nxënësit

Edukimi në karrierë

Materiale për nxënës

Resurset Arsimore

Shkollat.org

Platforma Moodle

Learn Together

AktivitetETET E fëmijëve

Është mbajtur aktiviteti i fëmijëve në sheshin nëna terezë