MASHT

Lajme

Ministri Buja priti kryetarin e Shoqatës së Personave me Hendikep dhe Aftësi të Kufizuara, Agim Vatovci

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, priti sot në një takim kryetarin e Shoqatës së Personave me Hendikep dhe...

13 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Ministria e Arsimit Shkencësë dhe e Teknologjisë po finalizon dokumnetin Korniza e Kurrikulumit të ri të Kosovës

Ka filluar punimet seminari treditorë për finalizimin e dokumentit Korniza e Kurrikulumit të Kosoves, përkatësisht Draftit Kosova...

13 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja mori pjesë në mbrëmjen e parë të festivalit Takimet e Poeteshave Shqiptare 2011

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja,mori pjesë në hapjen e aktivitetit kulturor “Takimet e Poeteshave...

10 Qershor, 2011

Read More

Lajme

KQSHM-ja merr vendim për përsëritjen e testit të maturës në Qendrën nr. 1, “Vëllezërit Frashëri” në Deçan

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQSHM), mbajti takimin, sipas planifikimit të punës, për procesin e rrjedhës së Maturës...

10 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja po qëndron në Zvicër ku sot është takuar me ministrin e Arsimit të kantonit të Gjenevës, Charles Beer

Ministrat Buja e Beer kanë theksuar se do ta thellojnë bashkëpunimin në të gjitha nivelet e arsimit, ndërsa ky i fundit ka premtuar...

9 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Maturantë sprovuan dijen e tyre në testin Matura Shtetërore 2011

Në të gjitha qendrat e Kosovës, është organizuar provimi i maturës, të cilit ju kanë nënshtruar rreth 30 mijë nxënës, në mesin...

4 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja u takua me kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berisha dhe ministrin e Arsimit, Myqerem Tafaj

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, i shoqëruar nga kryetari i Komisionit Parlamentar për Arsim, Idriz Vehapi...

3 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Të shtunën Matura Shtetërore 2011

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) ka bërë të gjitha përgatitjet e duhura që ky proces të administrohet me...

2 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Njoftim: Matura Shteterore 2011

– Matura Shtetërore 2011 – Ministri Buja dhe kryetari i KQSHM-së Mustafa vizitojnë maturantë Me rastin e organizimit të provimit...

2 Qershor, 2011

Read More

Lajme

Ministri i Arsimit, Ramë Buja do të vizitojë Shqipërinë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja më bashkëpunëtorë, do të udhëtojë të enjten për një vizitë në...

1 Qershor, 2011

Read More