MASHT

Lajme

ËSHTË INAUGURUAR PUNËTORIA E FLOKËTARISË NË QENDRËN E KOMPETENCËS “SHTJEFËN GJEÇOVI”

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ambasadori i Luksemburgut në Kosovë, Eric Dietz dhe...

29 Mars, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI MORI PJESË NË TAKIMIN E KOMITETIT PËRCJELLËS TË KESE PËR BALLKANIN PERËNDIMOR

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka marrë pjesë në takimin e Komitetit për përcjellës...

29 Mars, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI MORI PJESË NË HAPJEN E KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E ARSIMIT DHE AFTËSIMIT PROFESIONAL

Përfaqësues të shkollave nga disa shtete, si dhe përfaqësues të institucioneve, organizatave dhe shkollave në Kosovë, po marrin...

29 Mars, 2023

Read More

Lajme

NËNSHKRUHET MEMORANDUM MIRËKUPTIMI MES MASHTI DHE FORUMIT KOSOVAR TË AFTËSISË SË KUFIZUAR

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe u.d i drejtorit ekzekutiv të Forumit Kosovar të...

27 Mars, 2023

Read More

Lajme

ËSHTË PËRURUAR QENDRA E KARRIERËS NË PODUJEVË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka marrë pjesë në përurimin e Qendrës së Karrierës...

25 Mars, 2023

Read More

Lajme

CERTIFIKOHEN 35 ZYRTARË TË MASHTI PAS TRAJNIMIT PËR PROKURIM PUBLIK NGA AMBASADA E BRITANISË NË KOSOVË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka ndarë certifikata për 35 zyrtarë të kësaj Ministrie...

25 Mars, 2023

Read More

Lajme

MINISTRET NAGAVCI DHE HAXHIU VIZITUAN SHKOLLËN “XHEMAJL MUSTAFA” NË PRISHTINË, NË KUADËR TË FUSHATËS KUNDËR DHUNËS

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në kuadër...

24 Mars, 2023

Read More

Lajme

SHËNOHET DITA NDËRKOMBËTARE E SINDROMËS DOWN

Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Sindromës Down, me moton “Me ne, jo për ne”, ministrja e Arsimit, Shkencës,...

23 Mars, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI PRITI KOORDINATOREN PËR ZHVILLIM TË KOMBEVE TË BASHKUARA NË KOSOVË DHE ZËVENDËSSHEFEN E ZYRËS SË UNICEF-IT NË KOSOVË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka pritur në takim Koordinatoren për Zhvillim të...

21 Mars, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI PRITI NË TAKIM SHEFIN E OSBE-SË, MICHAEL DAVENPORT

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci priti në takim shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë,...

21 Mars, 2023

Read More