MASHT

Uncategorized

LajmeUncategorized

ZËVENDËSMINISTRI KELMENDI MORI PJESË NË KONFERENCËN E PARË TË PËRDORUESVE TË RRJETIT KOSOVAR PËR HULUMTIM DHE EDUKIM

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Taulant Kelmendi, mori pjesë në konferencën e parë të...

16 Maj, 2023

Read More

LajmeUncategorized

MINISTRJA NAGAVCI MORI PJESË NË LIGJËRATËN E FITUESIT TË ÇMIMIT NOBEL NË KIMI, DAN SHECHTMAN

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, mori pjesë në një ligjëratë të fituesit të Çmimit...

5 Maj, 2023

Read More

LajmeUncategorized

ZËVENDËSMINISTRJA MALOKU BËRDYNA PREZANTOI PUNËT E RALIZUARA GJATË MUAJIT MARS

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë, Edona Maloku Bërdyna në konferencën e rregullt për media ka folur për punët...

31 Mars, 2023

Read More

LajmeUncategorized

MINISTRJA NAGAVCI KA VAZHDUAR AKTIVITETET NË KUADËR TË FUSHATËS SENSIBILIZUESE KUNDËR DHUNËS NË SHKOLLA

Në kuadër të fushatës njëmujore sensibilizuese kundër dhunës në shkolla me moton “Të gjithë së bashku për shkollën...

14 Mars, 2023

Read More

LajmeUncategorized

MINISTRJA NAGAVCI TAKOI NXËNËS TË SHKOLLAVE TË MESME NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË ARSIMIT

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, është takuar me një grup të nxënësve të shkollave...

24 Janar, 2023

Read More

LajmeUncategorized

NËNSHKRUHET MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MES MASHTI-T DHE SHOQATËS KOSOVARE TË SHURDHËRVE TË KOSOVËS

Me qëllim të përkrahjes dhe zhvillimit të kapaciteteve arsimore në përmirësimin e cilësisë së arsimit të fëmijëve me dëmtime...

30 Dhjetor, 2022

Read More

LajmeUncategorized

Në kuadër të aktiviteteve kundër dhunës në familje, ministret Nagavci dhe Haxhiu biseduan me nxënës të Komunës së Gjakovës

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe ajo e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në kuadër të...

8 Dhjetor, 2022

Read More

LajmeUncategorized

U PROMOVUA SKEMA E RE E ARSIMIT TË LARTË – “MËSIMDHËNIA E BAZUAR NË HULUMTIM”

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka organizuar sot ceremoninë e mirënjohjes për 12 përfituesit e...

23 Nëntor, 2022

Read More