MASHT

Uncategorized

KonkurseThirrjeUncategorized

THIRRJE Për mbështetje financiare për doktoraturë

https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=417...

19 Shtator, 2022

Read More

Uncategorized

MINISTRJA NAGAVCI PRITI NË TAKIM ZNJ.MICHELINE CALMY REY

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci priti në takim znj.Micheline Calmy Rey, ish-Presidente...

7 Shtator, 2022

Read More

Uncategorized

KRYEMINISTRI KURTI EMËRON EDONA MALOKU-BËRDYNA SI ZËVËNDËSMINISTRE NË MASHTI

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Edona Maloku-Bërdyna si zëvëndësministre në Ministrinë e Arsimit,...

27 Maj, 2021

Read More

Uncategorized

KA PËRFUNDUAR ME SUKSES PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE 2020

29 Gusht 2020 Komisioni Shtetëror i Maturës e ka vlerësuar të suksesshëm mbajtjen e Provimit të Maturës Shtetërore 2020, i cili...

29 Gusht, 2020

Read More