MASHT

DokumentePublikimet

Njoftim

...

29 Maj, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI: KOSOVA KA POTENCIAL TË JASHTËZAKONSHËM PËR TË ECUR NË HAP ME SHOQËRITË MË TË PËRPARUARA

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci po qëndron për vizitë zyrtare në Selanik të Greqisë,...

26 Maj, 2023

Read More

Lajme

ZV/MINISTRI KELMENDI DHE PËRFAQËSUES TË GIZ-IT NË KOSOVË DISKUTUAN PËR DIXHITALIZIMIN E ARSIMIT

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Taulant Kelmendi ka pritur në takim përfaqësuesit e GIZ-it në...

26 Maj, 2023

Read More

Lajme

SHKOLLA PROFESIONALE “MEHMET ISAI” NË GJILAN PRANON PAJISJE PËR DISA PROFILE

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit...

26 Maj, 2023

Read More

DokumentePublikimet

NJOFTIM

...

24 Maj, 2023

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI PRITI NJË DELEGACION NGA UNIVERSITETI I IOWA-S VERIORE

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka pritur sot një delegacion nga Universiteti i IOWA-s...

23 Maj, 2023

Read More

Lajme

CERTIFIKOHEN 15 KËSHILLTARËT E PARË TË KARRIERËS TË NIVELIT TË 5-TË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, mori pjesë në ceremoninë e certifikimit të...

23 Maj, 2023

Read More