MASHT

Lajme

Biznesmenë nga India shprehin interesim për investime në arsimin e lartë në Kosovë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka pritur sot një grup biznismenësh nga India, të cilët kanë edhe një...

16 Maj, 2011

Read More

Lajme

Kryeparlamentari Krasniqi dhe ministri Buja mbajtën ligjëratë para studentëve të Fakultetit të Edukimit për Konferencën e Rambujesë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi dhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja mbajtën sot ligjëratë...

16 Maj, 2011

Read More

Lajme

Të mërkurën në Prishtinë fillon “Java e Shkencës”

“Java e Shkencës”, si një manifestim tradicional i zhvillimeve shkencore në Kosovë, do të mbahet edhe këtë vit, më datat 18, 19...

15 Maj, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja ka marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare mbi rolin e provave në arsimin profesional dhe trajtimin e politikave dhe strategjive, të mbajtur në Torino

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja ka marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare të politikave të nivelit...

13 Maj, 2011

Read More

Lajme

Përmbyllet Java e Aksionit Global për Arsimin për të gjithë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), duke filluar nga data 2 maj, ka shënuar Javën e Aksionit Global për Arsimin...

6 Maj, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja priti shefin e KE-së në Prishtinë dhe udhëheqësin e Zyrës Austriake për Zhvillim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka pritur sot në takime të ndara shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës...

6 Maj, 2011

Read More

Lajme

Telegram ngushëllimi

E nderuara familje Shala, Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për humbjen e më të dashurit tuaj, Albion Shala. Ky lajm na tronditi...

6 Maj, 2011

Read More

Lajme

Ministri Buja bëri hapjen e Garës Evropiane të Robotëve 2011

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja ka bërë sot hapjen solemne të Garës Evropiane të Robotëve që luajnë...

4 Maj, 2011

Read More

Lajme

Përurohet shkolla e re në Zhegër të Gjilanit që mban emrin e heroit Agim Ramadani

“Ishte patriotizëm dikur të bëjmë burg dhe luftë, por sot është kulmi i patriotizmit të jesh i ditur”, tha ministri Ramë Buja...

3 Maj, 2011

Read More

Lajme

Më 2 maj fillon Java e aksionit global për Arsimin për të gjithë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), duke filluar nga data 2 deri më 8 maj shënon Javën e Aksionit Global për...

29 Prill, 2011

Read More