MASHT

2022 Archive

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI PREZANTOI PUNËN E BËRË NË ARSIM GJATË VITIT 2022

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka paraqitur të arriturat dhe punën që është bërë...

30 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI VIZITOI SOS FSHATRAT E FËMIJËVE

Në prag të Vitit të Ri, ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka vizituar SOS Fshatrat e...

30 Dhjetor, 2022

Read More

LajmeUncategorized

NËNSHKRUHET MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MES MASHTI-T DHE SHOQATËS KOSOVARE TË SHURDHËRVE TË KOSOVËS

Me qëllim të përkrahjes dhe zhvillimit të kapaciteteve arsimore në përmirësimin e cilësisë së arsimit të fëmijëve me dëmtime...

30 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

KKSH IA DORËZOI MINISTRES NAGAVCI DRAFTIN FINAL TË PROGRAMIT KOMBËTAR TË SHKENCËS PËR PERIUDHËN 2023-2028

Këshilli Kombëtar i Shkencës (KKSh) ka finalizuar Programin Kombëtar të Shkencës për periudhën 2023-2028, të cilin në emër të...

28 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI MORI PJESË NË 30 VJETORIN E THEMELIMIT TË FAKULTETIT TË STUDIMEVE ISLAME NË PRISHTINË

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka marrë pjesë në ceremoninë e shënimit të 30...

28 Dhjetor, 2022

Read More

Lajme

MINISTRET NAGAVCI E RIZVANOLLI BISEDUAN ME NXËNËSIT E SHKOLLËS “FAIK KONICA” PËR KURSIMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE

Nxënësit e shkollës “Faik Konica” në Prishtinë, kanë pasur sot rastin që të prezantojnë punën që kanë bërë gjatë...

28 Dhjetor, 2022

Read More