MASHT

Lajme

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), iu uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e “Fitër Bajramit”

Me këtë rast, njofton të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit e arsimit parauniversitar në Kosovë se dita e enjte – 9 shtator...

9 Shtator, 2010

Read More

Lajme

U mbajt tryeza me temën “Lidhja e reformave në arsimin e lartë me Procesin e Bolonjës…”

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë dhe Zyra e Ndër-Kulturalizmit dhe Procesit te Bolonjës, projekt ky i përbashkët i...

8 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Komisioni Qendrorë Shtetërorë i Maturës shpalli rezultatet e provimit për afatin e gushtit 2010

Sipas të dhënave të Komisionit Qendror, Shtetëror të Maturës (KQSHM), në afatin e gushtit, dijen e tyre kanë sprovuar 11026...

7 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Në Ferizaj u përuruan dy objekte të reja shkollore dhe një shkollë e renovuar ne Fshatin e Vjetër

Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj, kryetari i komunës së Ferizajt, Bajrush Xhemaili dhe shefi i Zyrës Ndërlidhëse të Luksemburgut në...

6 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Prizreni bëhet edhe me dy shkolla të reja

Në një ambient festiv, Kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj kanë përuruar shkollën e re “Abdyl...

3 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Ditën e dytë të vitit të ri shkollor është përuruar shkolla e re në Bardhosh

Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu dhe ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj, së bashku kanë përuruar shkollën fillore “Andon Zako...

2 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Filloi viti i ri shkollor 2010-2011

Kryeministri i Qeverisës së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj kanë vizituar shkollën fillore...

1 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Komunikatë

Një ditë para fillimit të vitit të ri shkollor, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj me bashkëpunëtor gjatë...

31 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Me 1 Shtator fillon viti i ri shkollor 2010/2011

Nesër, me datë 01 shtator, në të gjitha shkollat e Republikës së Kosovës fillon viti i ri shkollor. Me këtë rast, Ministria e...

31 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Rreth 11500 nxënës u testuan në Provimin e Maturës Shtetërore 2010 – afatit të gushtit

“Në vitin 2012 Matura Shtetërore do të jetë provim pranues për regjistrim në fakultet.  Pra nuk do të ketë provime pranuese në...

27 Gusht, 2010

Read More