MASHT

Lajme

Urimi i ministrit Hoxhaj për festën e 28 Nëntorit

Me rastin e festës së 28 Nëntorit, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, ua uron këtë festë të gjithë...

27 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

U organizua Dita Informuese e TEMPUS-it

Zyra e TEMPUS-it në Kosovë së bashku me Qendrën Informative Kulturore të Komisionit Evropian kanë organizuar Ditën Informative të...

26 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Nënshkruhet Memorandum për Autonominë Financiare të Shkollave

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Enver Hoxhaj, Ministri i Ekonomisë dhe Financave,z. Ahmet Shala, Kryetari i...

26 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Në Ferizaj dhe Prizren do të ndërtohen “Qendrat e Kompetencës “ për Tregti dhe Infermieri

Investimet për ndërtim të këtyre qendrave shkollore do ti bëjë Qeveria e Luksemburgut, 8 milion euro, ndërkaq Qeveria e Republikës...

25 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

MASHT-i prezantoi studimin e fizibilitetit për financimin e arsimit të lartë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) dhe Banka Botërore (BB) kanë prezantuar sot studimin e fizibilitetit për...

25 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj ofroi detaje rreth vendimit për rritjen e pagave të mësimdhënësve për 50 për qind

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj ka dhënë sot më shumë detaje rreth vendimit të Qeverisë së Kosovës...

22 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Është përuruar shkolla e mesme “Xhevdet Doda” në Prishtinë

Në një ceremoni festive, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z. Enver Hoxhaj, dhe kryetari i komunës së Prishtinës, Isa...

22 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Peja do të bëhet me Universitet Publik

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, rektori i Universitetit të Prishtinës Mujë Rugova dhe eksperti britanik...

11 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj dhe ambasadori Kvale marrin pjesë në ceremoninë e fillimit të mësimit në Qendrat e Kompetencës në Skenderaj dhe Malishevë

Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj dhe ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Sverre Johan Kvale, morën pjesë në ceremoninë e organizuar...

9 Nëntor, 2010

Read More

Lajme

Përurohet Kabineti i Informatikës në shkollën speciale “Xheladin Deda” në Pejë

Është inauguruar kabineti i informatikës në shkollën speciale “Xheladin Deda” në Pejë. Pajisjet e dhuruara nga Republika e...

8 Nëntor, 2010

Read More