MASHT

Lajme

U përuruan objektet e reja shkollore në Gjilan dhe në fshatin Begracë të Kaçanikut

Aktualisht në këtë vatër diturie mësimin e vijojnë mbi 500 nxënës për arsimimin e të cilëve përkujdesen 30 mësues. Objekti ka...

8 Tetor, 2010

Read More

Lajme

Ekspertë slloven ndanë përvojën me psikologët dhe pedagogët e shkollave të Kosovës

Një delegacion nga Ministria e Arsimit dhe Sporteve e Sllovenisë po qëndron për një vizitë pune në Kosovë, me qëllim që të...

7 Tetor, 2010

Read More

Lajme

MASHT nis procesin e hartimit të Kurrikulumit

Sot në Prishtinë, Ministri i Arsimit, Z. Enver Hoxhaj, e inauguroi fillimin e një prej proceseve më të rëndësishme në arsimin e...

6 Tetor, 2010

Read More

Lajme

Fakulteti i Edukimit në Prizren do të transferohet në Universitetin e Prizrenit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, rektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova dhe rektori i...

6 Tetor, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj mori pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit akademik në UP

“Janë disa ide dhe ideale që kanë mbajt Republikën e Kosovës. Këto ideale dhe këto ide kanë lindur dhe janë zhvilluar në...

4 Tetor, 2010

Read More

Lajme

Me revistën “OK Kids” filloi pilotimi i mësimit të gjuhës angleze nga klasa e parë

Me rastin e fillimit të pilotimit të mësimit të gjuhës angleze nga klasa e parë, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë,...

1 Tetor, 2010

Read More

Lajme

Prezantohet Raporti për rishikimin e kurrikulumit dhe materialeve mësimore në gjuhën serbe

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar, Pieter Feith dhe Kryetari i Komisionit...

30 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj priti një grup profesionistësh nga SHBA-të

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, sot ka pritur një grup profesionistësh të rinj të fushave të ndryshme...

28 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Është përuruar qendra e trajnimeve për zhvillim të kapaciteteve në sektorin e arsimit fillor

Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj me bashkëpunëtorë, kryetari i komunës së Fushë Kosovës , Burim Berisha, dhe znj. Friedrike Kersher,...

24 Shtator, 2010

Read More

Lajme

Banka Botërore mbështet edhe 151 shkolla përmes granteve

Me mbështetjen e Bankës Botërore, respektivisht Projektit për Zhvillim Institucional, 151 shkolla fillore dhe të mesme të Republikës...

24 Shtator, 2010

Read More