MASHT

Lajme

Lajme

MASHT-i publikoi rezultatet e procesit të licencimit për institucionet private parauniversitare

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), përkatësisht Komisioni për Licencimin e Institucioneve Parauniversitare...

18 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Rritet kuota për kandidatët nga Lugina e Preshevës që duan të studiojnë në UP

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, ka pritur sot kryetarin e Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, me të...

17 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj: Seminari mbetet monument i rëndësishëm i identitetit tonë

“Seminari është dhe do të mbetet monument i rëndësishëm i identitetit, shtetit dhe i frymës tonë për shekullin 21”. Kështu...

16 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Është shpallur konkursi për zgjedhjen e personelit të Universitetit të Prizrenit

Universiteti i Prizrenit ka shpallur sot konkursin për zgjedhjen e personelit akademik dhe atij administrativ/teknik të këtij...

5 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Në Vlorë u mbajt seminari i gjashtë me mësuesit e shkollës shqipe në diaporë

Rreth 120 mësues nga vende të ndryshme janë takuar në Vlorë të Shqipërisë për të shënuar ngjarjen tashmë tradicionale:...

30 Korrik, 2010

Read More

Lajme

MASHT – i rishikon Ligjin për Arsimin e Lartë

Pas hartimit të Ligjit të ri për Arsimin Parauniversitarë i cili tashmë është dërguar në Kuvendin e Kosovës për Miratim,...

30 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Ministrat Hoxhaj dhe Mujota nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Enver Hoxhaj dhe ai i Ministrisë së Forcës së Sigurisë (MFSK), Fehmi Mujota...

28 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj vizitoi Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë

“Nga Mitrovica i ftoi të gjithë nxënësit e Kosovës që të aplikojnë në këtë Kolegj. Studimet këtu iu mundësojnë të rinjve...

27 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Në Universitetin e Prizrenit sivjet do të vijojnë studimet 1200 student

Këtë e bëri të ditur Ministri i Arsimit shkencës dhe Teknologjisë z. Enver Hoxhaj në konferencën për media të organizuar me...

25 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Ministrat Hoxhaj e Tafaj zotohen për ndihmë reciproke në reformimin e arsimit të dy vendeve

Një delegacion nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Shqipërisë, i prirë nga ministri Myqerem Tafaj ka arritur sot për një vizitë...

24 Korrik, 2010

Read More