MASHT

Telegram ngushëllimi

22 Mars, 2012

E nderuara Familje Aliçkaj,

Me dhimbje të thellë morëm lajmin për vdekjen e më të dashurit Tuaj – Isa Aliçkaj, drejtor i Gjimnazit “Sami Frashëri” në Rrezar (Irzniq) të Deçanit.

Ju keni humbur më të dashurin Tuaj, ndërsa arsimi ka humbur një nga punëtorët më të vyeshëm.

Me punën e palodhshme 35 vjeçare si mësimdhënës, Isa dha shembullin e njeriut të përkushtuar në arsimimin dhe edukimin e brezave të tërë.

Kontributi i tij për arsimin në përgjithësi do të çmohet dhe respektohet nga të gjithë, sepse ai dha shembullin e njeriut të përkushtuar në profesionin e tij për të mirën e vendit të vet.

Ju lutem që, në emër timin personal dhe të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, të pranoni ngushëllimet më të sinqerta!


Prof. Dr.Ramë Buja
Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.