MASHT

UNICEF VAZHDON MBËSHTETJEN NË ARSIM

16 Prill, 2021

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Arbërie Nagavci, bashkë me zëvendësministrin, z. Dukagjin Pupovci kanë takuar koordinatoren për Zhvillim të Agjencive të Kombeve të Bashkuara, znj. Ulrika Richardson, zëvendësshefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, znj, Larissa Bruun dhe Kozeta Imamin, specialiste e arsimit në UNICEF.

Në takim është biseduar për programin qeverisës, sfidat e krijuara si dhe pengesat dhe problemet me të cilat është ballafaquar arsimi.

Ministrja Nagavci ka falënderuar përfaqësuesit e UNICEF-it, që vazhdimisht e kanë mbështetur fushën e arsimit në Kosovë, sidomos në këtë periudhë të pandemisë, ndërsa mori konfirmimin për përkrahje edhe në të ardhmen.

Ndët të tjera, Ministrja ka kërkuar mbështetjen nga UNICEF-i edhe sa i përket mësimit plotësues, me aktivitete të ndryshme për nxënësit, në mënyrë që të tejkalohen këto sfida.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.