MASHT

MINISTRJA NAGAVCI MBËSHTETI FUSHATËN “THUAJI JO QESEVE TË PLASTIKËS”

15 Prill, 2021

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Arbërie Nagavci, ka mbështetur kampanjën “Thuaj Jo Qeseve Plastike”, ku i është dhuruar një çantë e ripërdorshme e punuar nga persona me nevoja të veçanta.

Ministrja Nagavci theksoi se, një veprim i vogël për secilin prej nesh, është shumë i rëndësishëm për natyrën dhe të ardhmen e fëmijëve tanë.

Ajo ftoi të gjithë qytetarët për të dhënë kontributin e tyre që të evitohet përdorimi i gjithçkaje që i bën dëm shëndetit tonë, ndërsa bëri thirrje për kujdes të shtuar në këto kohë të vështira për shëndetin tonë.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.