MASHT

Thirrje publike për nominim të anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë në Agjencinë e Kosovës për Akreditim

3 Shkurt, 2023

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Republikës të Kosovës, njofton të gjithë se thirrja publike për nominimin e katër (4) anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KSHC), në Agjencinë e Kosovës për Akreditim do të jetë e hapur edhe të hënën (20 shkurt 2023), duke qenë se data 17 shkurt (e premte) është ditë feste.

Formulari për thirrje publike për nominim për anëtar të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Last modified: 16 Shkurt, 2023

Comments are closed.