MASHT

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

24 Korrik, 2020

24 Korrik 2020

Me dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të nxënësit të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët “Dardania” në Prishtinë, Amar Gjota.

Ndarjet si kjo e nxënësit të klasës së shtatë, në një moshë kaq të re, të lënë pa frymë!

Në emër të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes së Amarit, të afërmve, shoqeve dhe shokëve të klasës, mësimdhënësve të tij dhe shkollës “Dardania”!

Amari u prehtë në paqe!

Ramë Likaj, ministër i Arsimit dhe Shkencës

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.