MASHT

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

28 Qershor, 2020

28 Qershor 2020

Me dhembje morëm lajmin se ka ndërruar jetë Lirigzona Pajazit Dugolli, nxënëse e Shfmu “Bajram Curri” në Nekoc të Drenasit. Ngushëllime të sinqerta familjes, shoqeve e shokëve të klasës, shkollës dhe mësimdhënësve!


Ramë Likaj – Ministër i Arsimit dhe Shkencës

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.