MASHT

Sqarim

7 Maj, 2012

Njoftojmë opinionin publik se Manifestimi i promovimit të projektit “Abetarja e përbashkët” Shqipëri – Kosovë, i paraparë që të mbahet më 8 maj 2012, në qytetin historik të Prizrenit, është shtyrë për një afat të pacaktuar

Për datën dhe agjendën e ardhshme të gjithë të interesuarit do të njoftohen me kohë.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.