MASHT

Përfundon me sukses edhe pjesa e dytë e Provimit të Maturës (afati i gushtit)

3 Shtator, 2016

Ka përfunduar me sukses dhe gjithçka ka shkuar sipas planifikimit të Komsionit Shtetëror të Maturës (KShM) gjatë kohës sa është mbajtur pjesa e dytë e Provimit të Maturës Shtetërore (afati i gushtit). Kështu ka bërë të ditur kryetari i Komisionit, z. Azem Guri, pas marrjes së raporteve për mbarëvajtjen e procesit nga kryetarët e qendrave të testimit.

Kryetari i KShM-së ka thënë se edhe pjesa e dytë e Provimit të Maturës është organizuar dhe administruar mjaft mirë. Prandaj, z. Guri në emër të KShM-së falënderon të gjithë nxënësit, administruesit, monitoruesit. komisionerët dhe kryetarët e qendrave të testimit, si dhe të gjithë pjesëmarrësit tjerë, që kanë ndihmuar në mbarëvajtjen e këtij procesi të rëndësishëm.

Pjesës së dytë të Provimit të Maturës i janë nënshtruar rreth 8.500 maturantë në 86 qendra të testimit në gjithë vendin.

Rezultatet e Provimit do të bëhen publike më 8 shtator 2016.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.