MASHT

Njoftim nga NARIC Kosova

19 Korrik, 2023

Të nderuar qytetarë, 

Ju njoftojmë, se platforma për aplikim për njohje/barasvlerë të diplomave, është në procedura të hostimit  në ASHI dhe pritet që të finalizohet shumë shpejt.

Deri në përfundimin e këtij procesi, ju mund të aplikoni fizikisht, në zyrën nr. 10, në MASHTI.

Të gjithë ata të cilët nuk kanë arritur që të dorëzojnë aplikacionin online gjatë kësaj periudhe, i sigurojmë që kërkesat e tyre do të trajtohen me prioritet dhe do të merren në konsideratë ditët e humbura.

Me respekt,

Naric Kosova

Last modified: 19 Korrik, 2023

Comments are closed.