MASHT

NJOFTIM

4 Janar, 2015

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjithë nxënënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2014/2015 do të fillojë nesër (e hënë), 5 janar 2015.

Mësimi fillon në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar dhe në të gjitha shkollat e Kosovës, sipas kalendarit shkollor.

Last modified: 30 Gusht, 2022

Comments are closed.