MASHT

NJOFTIM

2 Mars, 2012

Me rastin e përvjetorit të rënies heroike të komandantit legjendar Adem Jashari dhe Epopesë së lavdishme të Jasharajve dhe UÇK-së, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), iu rekomandon të gjitha shkollave fillore dhe të mesme, që më 05.03.2012, orën e parë të mësimit t’ia kushtojnë Epopesë se Jasharëve, rënies se Komandantit Legjendar Adem Jashari, të gjithë heronjve tjerë, si dhe sakrificës sublime për lirinë, pavarësinë dhe shtetin e Kosovës.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.