MASHT

NJOFTIM

1 Qershor, 2020

01 Qershor 2020

Lidhur me vendimin e djeshëm (31.05.2020) të Qeverisë së Kosovës për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve, MAShTI sqaron si në vijim: Vendimi për ri-hapjen e çerdheve dhe kopshteve përfshinë institucionet publike dhe private dhe vlen për fëmijët e të gjitha grupmoshave duke përfshirë edhe qendrat e kujdesit ditor. Me respekt, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.