MASHT

NJOFTIM

18 Qershor, 2020

18 Qershor 2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore.

Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe IKShP-në për shkak të situatës epidemiologjike të ditëve të fundit dhe me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik.

Sipas vendimit, datat e reja për mbajtjen e këtyre testeve janë:

Testi i Arritshmërisë do të mbahet më 20.08.2020.

Testi i Maturës do të mbahet më datë 29.08.2020.

Bashkëngjitur e gjeni vendimin e ministrit Ramë Likaj.

VENDIMI PËR SHTYRJEN E AFATIT TË TESTIT TË ARRITSHMËRISË DHE TESTIT TË MATURES SHTETËRORE

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.