MASHT

Lajme

MASHT shpallë rezultatet e testit të arritshmëris 2009/10

Ministria e Arsmit, Shkencës dhe Teknoilogjisë, përkatësisht,Njësia për Standarde dhe Vlerësim, siq është pritur, ka bërë...

8 Korrik, 2010

Read More

Lajme

MASHT dhe EMCDDA angazhohen për shkolla të shëndetshme në Kosovë

Qendra Evropiane për Monitorim të Drogës dhe Vartësisë nga përdorimi i saj – EMCDD, gjatë vitit të ardhshëm shkollor do të...

8 Korrik, 2010

Read More

Lajme

MASHT angazhohet për ndërkombëtarizimin e Arsimit të Lartë të Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) në bashkëpunim me VUS- Austria, Zyra në Prishtinë, organizuan Seminarin me...

7 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Ministri Hoxhaj po merr pjesë në Forumin e Liderëve të Arsimit në Varshavë

Me ftesë të Ministrisë për Shkencë dhe Arsim të Lartë të Republikës së Polonisë, ministri i Arsimit, Shkencës dhe...

7 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Prezantohet Raporti i auditorit për vitin 2009

Raporti i auditimit për pasqyrat financiare të MASHT-it për fundvitin 31 dhjetor 2009, është prezantuar sot në një konferencë me...

6 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Hoxhaj dhe Mustafa biseduan për çështje të arsimit në komunën e Prishtinës

Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj dhe Kryetari i komunës së Prishtinës Isa Mustafa, zhvilluan një takim pune në kuadër të...

3 Korrik, 2010

Read More

Lajme

MASHT-i dhe GTZ-ja , angazhohen për Masat Parandaluese kundër Braktisjes së Hershme të Shkollës

Është bërë prezentimi i programit të hartuar nga GTZ, që ka të bëjë me arsimin joformal dhe masat planifikuese për adresimin e...

1 Korrik, 2010

Read More

Lajme

Filloi muaji i Arsimit Lokal në Kosovë

“Muaji i Arsimit Lokal”, ka për qëllim nxjerrjen e një bilancit për vitin e përfunduar shkollor dhe përgatitjet për vitin e ri...

30 Qershor, 2010

Read More

Lajme

Arsimi dhe Afësimi Profesional sektor i rëndësishem për zhvillimin ekonomik të vendit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe Qendra Evropiane për Trajnime (ETF) kanë organizuar punëtori njëditore me...

29 Qershor, 2010

Read More

Lajme

Nxënësit e klasave të nënta testuan njohuritë e tyre në “Testin e Arritshmërisë 2010”

Në organizim të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, sot në 31 komuna të Kosovës është mbajt testi i...

29 Qershor, 2010

Read More