MASHT

Njoftim

6 Prill, 2012

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit e të gjitha niveleve parauniversitare, se të hënën (09 prill 2012), për nder të Pashkëve Katolike dhe të martën (10 prill 2012), për nder të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës nuk do të ketë mësim.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.