MASHT

MINISTRJA NAGAVCI VIZITOI SHKOLLËN “AZIZ SYLEJMANI” NË LAGJEN KODRA E MINATORËVE NË MITROVICË

20 Shtator, 2023

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci vizitoi sot Komunën e Mitrovicës Veriore me ç’rast takoi kryetarin Erden Atiq me të cilin diskutuan për projektet në fushën e arsimit dhe nevojat e shumta që ka kjo komunë e lënë anash për shumë vite.

Ministrja Nagavci bashkë me kryetarin Atiq dhe deputeten Arjeta Fejza, vizituan shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Aziz Sylejmani” në lagjen Kodra e Minatorëve në Mitrovicë.

Me nxënës, mësimdhënës dhe menaxhmentin e shkollës biseduan për vitin e ri shkollor dhe kushtet për mësimdhënie dhe mësimnxënie.

Ministrja Nagavci shprehu gatishmërinë për të mbështetur kërkesat dhe nevojat e nxënësve dhe mësimdhënësve, në mënyrë që atyre mos ju mungojnë kushtet e nevojshme për zhvillimin e mësimit.

Kjo shkollë ishte në gjendje të rëndë infrastrukturore për çka ministrja Nagavci bashkë me kryetarin diskutuan edhe për nevojën që sa më parë të rregullohet.

Last modified: 20 Shtator, 2023

Comments are closed.