MASHT

MINISTRJA BAJRAMI PRITI AMBASADORIN E MALIT TE ZI NË KOSOVË, FERHAT DINOSHA

26 Shkurt, 2020

26 Shkurt 2020

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, priti sot ambasadorin e Malit te Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha, me të cilën bisedoi për mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e arsimit.

Ambasadori Dinosha uroi ministren Bajrami për detyrën e re, ndërsa shprehu gatishmërinë e Malit të Zi  që të vazhdojë bashkëpunimi në mes dy vendeve në të gjitha nivelet e arsimit, njëherësh falënderoi MAShTI-n për kujdesin dhe mbështetjen e vazhdueshme për arsimimin dhe edukimin e të rinjve shqiptarë të Malit të Zi.

Ministrja Bajrami falënderoi Ambasadorin për vizitën dhe gatishmërinë e shprehur për të vazhduar bashkëpunimin e ndërsjellë në mes dy vendeve, ndërsa theksoi se ky bashkëpunim do të thellohet akoma më shumë në të ardhmen sipas trendëve të zhvillimit të arsimit në të dy vendet dhe mundësive që do të kemi.

Ministrja Bajrami, gjithashtu tha se, ashtu si edhe viteve të kaluara, do të kujdesemi që të sigurojmë kuotat për studentët shqiptarë të Malit të Zi, të cilët shprehin dëshirën që të studiojnë në Kosovë, gjë që do të bëhet duke u bazuar edhe në kriteret që do të përcaktohen paraprakisht.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.