MASHT

MINISTRI RAMË LIKAJ PRITI PËRFAQËSUESIT E SBASHK-UT

2 Nëntor, 2020

02 Nentor 2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj dhe shefi i kabinetit, Gëzim Berisha, pritën në takim kryetarin e SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj dhe Kordinatorin për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri, me të cilët biseduan për situatës aktuale në sektorin e arsimit dhe angazhimet e përbashkëta për rrjedhën e mbarë të procesit mësimor dhe realizmit të kërkesave të punëtorëve të arsimit.

Ministri Likaj, me këtë rast është zotuar se, do të angazhohet maksimalisht në realizmin e kërkesave të arsyeshme të mësimdhënësve, duke pasur parasysh situatën e krijuar nga pandemia COVID-19 dhe kushtet në të cilat po punojnë.

Ministri Likaj gjithashtu ka ritheksuar se, duhet të punojmë të gjithë së bashku, në bashkëpunim edhe me MSh-në dhe IKShPK-në që të mbrojmë shëndetin e nxënësve, mësimdhënësve dhe punëtorëve të tjerë në arsim dhe të mbajmë në jetë zbatimin e Master Planit për zhvillimin e mësimit në kushte pandemie, por duke vlerësuar se, asnjë skenar tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkollë.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.