MASHT

Ministri Bytyqi merr vendim për kompenzimin e tre ditëve të humbura të mësimit gjatë dimrit

8 Maj, 2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim për kompenzimin e tre ditëve të humbura të mësimit në të gjitha shkollat e Kosovës gjatë dimrit, për shkak të kushteve atmosferike.

Sipas këtij vendimi, në gjithë nivelin e arsimit parauniversitar, duhet të zëvendësohen ditët e humbura të mësimit gjatë datave 28.02.2018, 01.03.2018 dhe 02.03.2018.

Në bazë të vendimit të ministrit Bytyqi, të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit obligohen që të informojnë me shkrim MAShT-in për ditët e kompenzuara.

Po ashtu, komunat që tashmë i kanë kompenzuar këto ditë të humbura të mësimit, duhet të sjellin dëshmi në MAShT për kompenzimin e tyre.

Last modified: 23 Gusht, 2022

Comments are closed.