MASHT

Ministri Buja merr pjesë në konferencën “Horizon 2020” në Mal të Zi

3 Mars, 2014

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, me ftesë të ministres së Shkencës së Malit të Zi, Sanja Vlahoviq, ka udhëtuar sot për në Mal të Zi, për të marrë pjesë në ceremoninë e programit të ri për kërkim shkencor dhe inovacion “Horizon 2020”, që do të mbahet në Budva më 4 mars 2014.

Qëllimi i kësaj konference është adresimi i sfidave të përbashkëta dhe rritja e përpjekjeve në hulumtim dhe inovacion.

Last modified: 1 Shtator, 2022

Comments are closed.