MASHT

Ministri Bajrami qëndroi për vizitë zyrtare në Bujanoc dhe Preshevë

25 Maj, 2015

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka qëndruar sot për vizitë zyrtare në Bujanoc dhe Preshevë, ku ka pasur takime me udhëheqës të institucioioneve, udhëheqës të shkollave dhe nxënës.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.