MASHT

Ministri Bajrami priti nxënësit e “Klasës së shekullit 21” të shkollës “Ibrahim Banusha” të Shalës

2 Qershor, 2015

Në kuadër të shënimit të aktiviteteve të 1 Qershorit-Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, ndër aktivitete të tjera, ka pritur edhe nxënësit e klasës së katërt të shkollës fillore “Ibrahim Banusha” të Shalës së Lipjanit, e cila njëherit , nga USAID është shpallur “Klasa e shekullit 21” .

Me këtë rast, përveç urimeve për Ditën e Fëmijëve, ministri Bajrami dhe nxënësit biseduan për çështje të ndryshme që i preokupojnë nxënësit, e sidomos për dëshirat dhe preferencat e nxënësve për profesionin e tyre në të ardhmen.

Ministri iu premtoi atyre se po punohet shumë për krijimin e ambientëve të mira shkollore, për mësimdhënie dhe mesimnxënie cilësore, ku ata përveç se do të mësojnë, edhe do të argëtohen.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.