MASHT

MASH NDANË MIRËNJOHJE PËR ZYRTARET E PENSIONUARA

8 Mars, 2021

08 Mars 2021

Me rastin e 8 marsit-Ditës Ndërkombëtare të Gruas, MASh nderoi punën dhe kontributin e grave pensioniste të këtij institucioni.

Të punësuara në periudha të ndryshm qw nga themelimi i Ministrisw sw Arsimit, ato njihen dhe kujtohen për punën e çmuar në hartimin dhe zbatimin e politikave arsimore. Duke evokuar kujtime të mira, Sekretari i Përgjithshëm, Agim Bërdyna dhe zyrtarja për barazi gjinore,  Azize Sekiraqa, u ndanë atyre lule dhe mirënjohje, në shenjë respekti për përkushtimin institucional.

Last modified: 8 Qershor, 2022

Comments are closed.