MASHT

Kosova dhe Maqedonia bisedojnë për zyrtarizim të marrëveshjeve në fushën e arsimit

23 Shtator, 2011

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), z. Nehat Mustafa, dhe zëvendësministri i Arsimit të Maqedonisë, z. Safet Neziri, gjatë një takimi që kanë zhvilluar në Shkup kanë diskutuar rreth mundësive të ndryshme të bashkëpunimit në fushën e arsimit.

Zëvendësministri Mustafa me këtë rast ka theksuar rëndësinë e njohjes reciproke të diplomave universitare dhe nënshkrimin e marrëveshjeve ndërshtetërore në sektorin e arsimit.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.