MASHT

Fillon java e promovimit të shëndetit në shkolla

9 Tetor, 2023

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) nga data 09 deri më 13 tetor 2023, do të organizojë “Javën e promovimit të shëndetit në shkolla me temën :Edukimi seksual gjithëpërfshirës në shkolla”.

Me këtë rast, do të realizohen shumë aktivitete sensibilizuese për promovimin e shëndetit në shkolla, duke adresuar komponentën e shëndetit, me theks edukimin seksual gjithëpërfshirës në shkolla.

Bashkangjitur gjeni agjendën e aktiviteteve të planifikuara në kuadër të kësaj jave.

Last modified: 9 Tetor, 2023

Comments are closed.