MASHT

F T E S Ë

17 Dhjetor, 2015

Të nderuar përfaqësues të mediave,
 
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami nesër, datë 18.12.2015, do të merr pjesë në ceremoninë e dorëzim – pranimit të librave shkencorë për komunat e Republikës së Kosovës, të cilat janë dhuratë nga MASHT-i.

Ceremonia mbahet në  Fakultetin e Filologjisë të UP-së,– Salla e Kuqe, duke filluar nga ora  14.30.
Me këtë rast fjalë rasti do të mbajnë, ministri  i arsimit, z. Arsim Bajrami dhe  rektori i UP-së z . Ramadan Zejnullahu.

Last modified: 30 Gusht, 2022

Comments are closed.