MASHT

Është mbajt takimi i grupit punues për caktimin e kritereve për avancime akademike

21 Dhjetor, 2017

Grupi punues për përcaktimin e kritereve për avancimin akademik.

Me këtë rast u debatua për çështjet aktuale  avancimeve akademike. U debatua ne frymën e vuarjes se kritereve unike për të gjitha Institucionet e arsimit të lartë.

Grupi do të jetë pike referimi për këtë  problematikë duke i propozuar Ministrisë së Arsimit  masat adekuate në tejkalimin e kësaj teme  të ndjeshme dhe të rëndësishme  në botën akademike.

Last modified: 25 Gusht, 2022

Comments are closed.