MASHT

Matura Shtetërore 2015

Matura Shtetërore 2015

KOMUNIKATË: KQSHM BËN TË DITUR SE NUK KA ULJE TË KRITERIT TË KALUESHMËRISË NË PROVIMIN E MATURËS

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), pas mbledhjes e mbajtur sot, njofton se nuk ka ulje të kriterit të kalueshmërisë në...

15 Shtator, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

KQSHM E VLERËSON TË SUKSESSHËM PROVIMIN E MATURËS (PJESA E DYTË)

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), në konferencën e mbajtur për media, e ka vlerësuar të suksesshme mbarëvajtjen e...

5 Shtator, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

MINISTRI BAJRAMI VIZITOI DY SHKOLLA NË DEÇAN GJATË MBAJTJES SË PROVIMIT TË MATURËS SHETËRORE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami ka vizituar sot maturantët, të cilët i janë nënshtruar pjesës së...

5 Shtator, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

KQSHM E VLERËSON TË SUKSESSHËM AFATIN E DYTË TË PROVIMIT TË MATURËS SHTETËRORE

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), në konferencën e mbajtur për media, e ka vlerësuar të suksesshme mbarëvajtjen e...

29 Gusht, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

KA FILLUAR PROCESI I PROVIMIT TË MATURËS SHTETËRORE NË GJITHË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, vizitoi Shkollën e Mesme të lartë Ekonomiko Juridike “Hoxhë Kadri...

29 Gusht, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

KQSHM SHPALLI REZULTATET E TESTIT TË MATURËS – KALUESHMËRIA 53.9 PËRQIND

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM) ka bërë publike rezultatet e afatit të parë (afati i qershorit) të Provimit Shtetëror...

30 Qershor, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

KQSHM E VLERËSON TË SUKSESSHËM ADMINISTRIMIN E PJESËS SË DYTË TË PROVIMIT TË MATURËS SHTETËRORE

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), e ka vlerësuar të suksesshëm administrimin e procesit të Provimit të Maturës...

22 Qershor, 2015

Read More

Matura Shtetërore 2015

MINISTRI BAJRAMI PO VIZITON DISA SHKOLLA GJATË MBAJTJES SË PROVIMIT SHTETËROR TË MATURËS

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, po bën vizita në disa qendra të testimit, për të parë nga afër se...

22 Qershor, 2015

Read More