MASHT

betinaavdullahu Author

Lajme

MAShT dhe DMACC nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi dhe presidenti i DMACC (Des Moines Area Community College), Robert Denson...

11 Maj, 2018

Read More

Lajme

Ministri Bytyqi raportoi para Komisionit Parlamentar për Integrime Evropiane

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka raportuar para Komisionit Parlamentar për Integrime Evropiane rreth...

11 Maj, 2018

Read More

Lajme

MINISTRI BYTYQI RAPORTOI PARA KOMISIONIT PARLAMENTAR PËR INTEGRIME EVROPIANE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka raportuar para Komisionit Parlamentar për Integrime Evropiane rreth...

11 Maj, 2018

Read More

Lajme

Ministri Bytyqi ndau çmimet “Shkencëtar i ri i vitit 2018” për nxënësit e klasave X, XI, XII

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve në fushën e shkencave natyrore të...

10 Maj, 2018

Read More

Lajme

Ministri Bytyqi priti zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi priti në takim zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer...

10 Maj, 2018

Read More

Uncategorized

Ministri Bytyqi merr vendim për kompenzimin e tre ditëve të humbura të mësimit gjatë dimrit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim për kompenzimin e tre ditëve të humbura të mësimit...

8 Maj, 2018

Read More

Lajme

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë mbajti ligjëratë para nxënësve të “Sami Frashërit”

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në ligjëratën që shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë,...

8 Maj, 2018

Read More

Uncategorized

Ministri Bytyqi dhe përfaqësuesit e ORCA-s biseduan për konkursin e shpallur në UP dhe avancimet akademike

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka pritur përfaqësues të organizatës ORCA, të prirë nga Rron...

8 Maj, 2018

Read More

Uncategorized

Ministri Bytyqi priti një delegacion të shtetit të IOWA-s

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi priti në takim një delegacion të shtetit të Iowa-s, të kryesuar nga...

8 Maj, 2018

Read More

Lajme

Ministri Bytyqi priti eksperten e Bankës Botërore Nicol Saginor

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi priti në takim eksperten e Bankës Botërore, Nicol Saginor, e cila...

7 Maj, 2018

Read More