MASHT

2021 Archive

Lajme

MINISTRI LIKAJ PËRKRAHË SHOQATËN MATEMATIKANËVE TË KOSOVËS

30 Dhjetor 2020 Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj shprehu edhe njëherë mbështetjen e plotë ndaj Shoqatës së...

30 Dhjetor, 2021

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI VIZITOI QENDRËN BURIMORE “NËNË TEREZA” NË PRIZREN

28 Dhjetor 2021 Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka vizituar sot Qendrën Burimore “Nënë...

28 Dhjetor, 2021

Read More

Lajme

MINISTRJA NAGAVCI NDAU DHURATA PËR FËMIJËT E SOS FSHATIT NË PRISHTINË

24 Dhjetor 2021 Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, në kuadër të festave të fundvitit,...

24 Dhjetor, 2021

Read More

Lajme

U SHPALLËN SHKOLLAT FITUESE TË “SFIDËS NACIONALE TË KODIMIT 2021” TË CIKLEVE TË TRAJNIMIT 4 DHE 5

22 Dhjetor 2021 Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në...

22 Dhjetor, 2021

Read More

Lajme

MINISTRI LIKAJ PRITI AMBASADOREN FINLANDËS NË KOSOVË, PIA STJERNVALL

22 Dhjetor 2020 Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka pritur sot në takim Shkelqësinë e saj, Ambasadoren e Finlandës në...

22 Dhjetor, 2021

Read More

Lajme

MINISTRET NAGAVCI DHE KUSHI NËNSHKRUAN MARRËVESHJEN PËR ABETAREN E RE TË PËRBASHKËT KOSOVË-SHQIPËRI

21 Dhjetor 2021 Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, priti në takim ministren e Arsimit dhe...

21 Dhjetor, 2021

Read More