MASHT

Vihet gurthemeli i Sallës së Sporteve në shkollën fillore , të mesme të ulët “Xheladin Gashi-Plaku” në Komoran

29 Nëntor, 2016

Në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, Kryeparlamentari i Republikës së Kosovës z . Kadri Veseli, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë z. Arsim Bajrami si dhe ministri i Administratës Publike z. Mahir Yagcilar , kanë vënë gurthemelin e Sallës së Sporteve në shkollën fillore, të mesme të ulët “Xheladin Gashi-Plaku “, në Komoran .

Në këtë ceremoni ishin të pranishëm edhe  përfaqësues të komunës së Drenasit, deputet të zonës , nxënës dhe mësimdhënës të kësaj shkolle .Ndërsa ndërtimi i këtij objekti sportiv u vlerësua si i rëndësishëm për edukimin dhe  zhvillimin e aktiviteteve sportive të nxënësve dhe rinisë së këtij lokaliteti.

Last modified: 29 Gusht, 2022

Comments are closed.