MASHT

Urimi i ministrit Bytyqi per Vitin e Ri

31 Dhjetor, 2017

Të dashur qytetarë,

Urime Vitin e Ri 2018!

Uroj që Viti i Ri të ju sjellë gëzime, mbarësi në jetën tuaj dhe të të gjithë shqiptarëve. Viti i Ri do të jetë vit i shpresës dhe i ndryshimeve pozitive në vendin tonë.

Gëzuar!

Me respekt,

Shyqiri BYTYQI

Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Last modified: 25 Gusht, 2022

Comments are closed.