MASHT

Urimi i ministrit Bytyqi për Pashkët katolike

31 Mars, 2018

Gëzuar Pashkët për të gjithë besimtarët katolikë!

Në këtë ditë të veçantë për besimtarët e besimit katolik, uroj që sa më shumë të ketë dashuri, paqe, harmoni, e çdo gjë të mirë në familjet e të gjithëve!

Me rastin e Pashkëve, uroj dhe shpresoj në sa më shumë besim tek njëri-tjetri, shpresoj në një bashkëpunim në rritje, çdo herë për qëllime pozitive, për vendin dhe komunitetin!

Gëzuar!

Last modified: 24 Gusht, 2022

Comments are closed.