MASHT

Urimi i ministrit Bytyqi për Krishtlindje

24 Dhjetor, 2017

Të dashur qytetarë të besimit katolik,

Kam kënaqësinë që, me rastin e festës madhështore të Krishtlindjes, të ju uroj shëndet e lumturi për familjet tuaja.

Uroj që kjo festë të sjellë mes nesh paqe, tolerancë e dashuri, vlera këto që janë edhe mesazh i Krishtlindjes dhe që janë të domosdoshme për jetën e secilit prej nesh!

Gëzuar!

Last modified: 25 Gusht, 2022

Comments are closed.